Služby

Naše služby

Vyberte si zo služieb ktoré ponúkame a kontaktujte nás pre cenovú ponuku.

Výroba nábytku na mieru

Výroba a montáž atypického nábytku z masívu a drevotrieskových materiálov na mieru podľa požiadavok klientov

Lepenie materiálu

Lepenie cinkovaných, priebežných špároviek z dubového, bukového a orechového materiálu v rôznych kvalitách. Hrúbka od 15-60mm, šírka do 2600mm, dĺžka do 6000mm

Nárezové centrum

Rezanie, frézovanie, olepovanie všetkých drevotrieskových materiálov od značiek Egger, Kronospan

Prečo si vybrať nás

Spolupracujeme s Vami na každom kroku procesu, aby sme zabezpečili, že výsledok presne zodpovedá Vašim predstavám a prinesie do Vášho domova kúsok unikátneho remeselného umenia.

1. Individuálny prístup a personalizácia: Naša firma poskytuje nábytok, ktorý je navrhnutý a vyrobený presne podľa požiadaviek a predstáv zákazníka. Ponúkame zameranie a 3D vizualizáciu, aby sme zabezpečili, že konečný produkt dokonale zapadne do priestoru a životného štýlu klienta.

2. Kvalitné materiály a remeselné spracovanie: Používame len vysoko kvalitné materiály a kovania od renomovaných výrobcov. Naša firma klade dôraz na detail, kvalitu a dlhodobú odolnosť nábytku, čo zaručuje spokojnosť zákazníka s konečným produktom.

3. Profesionálny servis a záruka: Okrem výroby nábytku na mieru poskytujeme aj kompletný servis vrátane dovozu a montáže priamo u zákazníka. Zákazníkom tiež ponúkame záruku na materiály aj prácu, čo odzrkadľuje našu dôveru v kvalitu a trvanlivosť našich výrobkov.

Kontaktujte nas

Vyplňte kontaktný formulár alebo nám zavolajte

Čo ste nám napísali

Ste pripravení začať

Nový projekt s nami?

Naša firma ponúka jedinečný nábytok na mieru, ktorý dokonale zapadne do vášho priestoru. S naším tímom odborníkov si môžete byť istí, že váš nábytok bude nielen funkčný, ale aj esteticky príťažlivý.

Kontaktujte nás

Vyplňte kontaktný formulár alebo nám zavolajte

Výroba a montáž atypického nábytku na mieru

Kontakt

Sledujte nás

© Lestro 2024